Photobucket Photobucket Photobucket       Photobucket

Wednesday, October 3, 2012

Colonel Mustard




1 / 2 / 3 / 4 / 5

Read the magazines and ask the editors - the color of the season is burgundy wine oxblood. It’s a great color and surely you're seeing a lot of why to buy it and way's to wear it. But we've got to be ready for an alternative when it has overstayed its welcome. So I've turned to the color mustard as my new Autumn color.

This hue typically re-surfaces every fall; one can almost call it a classic. Personally I have a love/hate relationship with it. Love because I’m just completely enamored with it; hate because I can never find the right shade that goes with my skin tone. But this year I’m determined to conquer it. So after trying on many shades of the condiment color, I think I finally figured out the trick. Tip: The most saturated hues are best left to tan skin or naturally dark with warm undertones, a more yellow mustard looks good on medium skin (that’s me), and a more orange mustard goes best with cool skin tones. Worst comes to worst, if you can’t figure out what hue looks best against you skin, go for a mustard bottom or accessories like a clutch. This season I’ve added a dress, hat, and the blazer to my closet. I should be covered.



Lo pone en todas las revistas - el color de la temporada es el vino o para traducirlo exactamente, su nuevo nombre es "sangre de buey".  Oye, que nos encanta el color y más ahora que leemos por todas partes por qué comprarlo y cómo combinarlo. Pero les he preparado una alternativa para cuando estemos mareadas de tanto vino. Así que he puesto toda mi atención en el mostaza como mi nuevo color de otoño.

No es que sea una novedad, aparece todo los otoños de alguna manera; es casi un clásico. Yo tengo una relación amor/odio con él. Por un lado estoy totalmente enamorada del color; por otro, lo odio porque no hay manera de encontrar justo el tono que quiero y que vaya con mi color de piel. Pero este año me he propuesto conseguirlo. Después de probarme todas las tonalidades del color de los condimentos, creo que le cogí el truco. Los tonos más puros y vibrantes le van a bien a las pieles oscuras y morenas. Los tonos más amarillos, le van bien a las pieles medias (esa soy yo!) y los más anaranjados le van mejor a las pieles más claras. Y si no eres capaz de averiguar qué color exactamente va con tu piel, simplemente apuesta por incorporarlo en tus partes de abajo o accesorios y así funciona siempre. Yo este año me he decantado por un vestido, un sombrero y una chaqueta. Creo que estoy cubierta.

No comments:

Post a Comment